Flore – Groei brugklastraining

Wat houdt Flore – Groei in?

De training Flore – Groei is een brugklastraining in Pijnacker voor kinderen uit groep 8 die de overstap maken naar de middelbare school.
De training is bedoeld voor kinderen die:

  • De overstap naar de middelbare school als spannend ervaren
  • Willen leren op een goede manier voor zichzelf op te komen
  • Zich onzeker kunnen voelen
  • Bang zijn om gepest te worden
  • De lat hoog leggen voor zichzelf en streng kunnen zijn voor zichzelf
  • Op een goede manier vrienden willen maken
  • Willen leren hoe je om gaat met groepsdruk.

De overstap van de basisschool naar de middelbare school is voor veel kinderen een spannende stap. Ze krijgen te maken met grote veranderingen en nieuwe situaties. Sociale weerbaarheid wordt belangrijker, de school is groot en er zijn verschillende docenten.

De brugklastraining geeft de kinderen een steuntje in hun rug om met meer zelfvertrouwen richting de middelbare school te gaan. Aan het einde van de training hebben kinderen meer zelfvertrouwen, weten ze hoe ze stevig kunnen staan, weten ze om te gaan met groepsdruk en faalangst en hebben ze wat kennis op gedaan over de praktische zaken op hun nieuwe middelbare school.

Hoe ziet het eruit?

De training Flore – Groei bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van 1 uur. De brugklastraining wordt in kleine groepjes aangeboden (max 5 kinderen). De training vindt plaats voor de start van de zomervakantie.

Voor scholen kan de brugklastraining ook op school worden aangeboden voor een groepje kinderen uit groep 8.

Mocht u interesse hebben in de brugklastraining Flore – Groei, neem dan vrijblijvend contact op. U kunt het contactformulier invullen of contact opnemen via info@kindercoachingflore.nl of 06 26000594