Powermeiden

Bent uw op zoek naar een training voor uw dochter in Pijnacker? De training ‘Powermeiden’ is bedoeld voor meiden die wel een boost voor hun zelfvertrouwen kunnen gebruiken. Herkent u bij uw kind dat ze onzeker is, zich veel aantrekt van anderen, laag zelfbeeld heeft,  het moeilijk vindt om voor zichzelf op te komen? In groepsverband leren we hoe we om kunnen gaan met onze emoties, tips & tricks bij faalangst klachten en spannende situaties en gewoon ons hart luchten. Bij de ‘Powermeiden’ is alles oké!

In de leeftijd van 10 tot 14 jaar maken meiden een intensieve ontwikkeling door op zowel sociaal, emotioneel als lichamelijke gebied.  Deze leeftijd kent fases met overgangen. De overgang van de basisschool naar de middelbare school maar ook overgangen in het sociale leven. Ze ontwikkelen interesses en oefenen met sociale relaties. Emoties en gevoelens zijn moeilijk te bedwingen en het is daarom belangrijk om in deze leeftijd hen te helpen emoties te begrijpen, te uiten en ermee om te leren gaan. Ze krijgen te maken met groepsdruk en sociale conflicten. Ook het aanleren van helpende gedachten en een positieve mindset ondersteunt de meiden in hun ontwikkeling. 

 

In de training komen al bovenstaande thema’s aan bod en leren we in groepsverband er over praten en tips & tricks hoe we hier mee om kunnen gaan. 

Praktische informatie

Data 2024

woensdag 19 juni van 16:00 tot 17:00
woensdag 26 juni van 16:00 tot 17:00
woensdag 3 juli van 16:00 tot 17:00
woensdag 10 juli van 16:00 tot 17:00

Goed om te weten

  • 4 bijeenkomsten van 60 minuten
  • Voor meiden tussen de 10 & 14 jaar
  • De training wordt gegeven in Pijnacker
  • Kosten bedragen €100 euro voor 4 bijeenkomsten

De training kan alleen doorgaan bij minimaal 4 deelneemsters.